despre noi

In anul 2005 in cadrul Federatiei Europene de Medicina Interna a luat fiinta Grupul Tinerilor Internisti, care isi propune revitalizarea medicinei interne si totodata incurajarea noile generatii sa sustina acest concept de medic internist. In acelasi spirit si dupa acelasi model, cu ocazia Congresului National de Medicina Interna Caciulata 2011 s-a infiintat Departamentul Tinerilor Internisti romani.
Ceea ce ne propunem in practica medicala de zi cu zi este sa gandim “outside the box” si sa privim pacientul ca pe un intreg.
Misiunea noastra este de a crea o retea a tinerilor internisti in toata tara, sub aceeasi egida avand astfel posibilitatea de a schimba idei, de a coopera si a face schimb de experienta. Speram sa avem o colaborare cat mai stransa cu tinerii internisti din toate centrele universitare, cat si cu tinerii internisti din EFIM.
Primul pas spre a ne cunoaste si colabora este organizarea Scolii de Vara de Medicina Interna, prima editie avand loc vara aceasta.
În cadrul acestui departament se pot înscrie si activa medici rezidenti, tineri specialisti ( cu vârsta mai mica de 35 de ani) din toate din toate specialitatile derivate din medicina interna.
În acest sens, va asteptam cu propuneri pentru teme de studiu si activitati de interes comun.